birgits hud og fodpleje
Vie Collection

Vie Collection

Eksklusiv hudplejeserie for dig som ønsker synlige resultater efter første behandling.

En cosmeceutical hudplejeserie - som er direkte inspireret af æstetisk medicin. Produkter og behandlinger er skabt i samarbejde med en dermatolog, hvilket sikrer effektive og sikre produkter, der kan kombineres med kosmetiske indgreb, eller helt erstatte dem. Helt UDEN brug af nåle! Hvad kan Vie Collection gøre for dig?
Korrektion af rynker / Udglatning af linjer / Forbedre rosacea samt hypersensiv hud / Afhælpe tørhed / Afhjælpe uren og fedtet hud / Forbedre solskadet hud / Lysning af hyperpigmenteringer / Opstramning af huden / Giver huden sin glød tilbage / Forbedrer og styrker huden

Phformula

PhFormula

Innovativ, effektiv og nyskabende

pHformulas produkter og ansigtsbehandlinger genskaber, styrker og opretholder hudens sundhed uanset din hudtype og udfordring. Resultatet er en hud med fornyet udstråling og glød, mere ensartet hudtone samt et sundere, friskere og yngre udseende. Serien er enkelt opbygget, og du kan opnå flotte resultater med få produkter. Frugtsyre danner kanaler som transporterer produktet dybt ned i huden, og netop dette er med til at gøre pHformula til et af markedets mest effektive brands. pHformula er for dig, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.